Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Twan Huys doet rustig aan en schrijft wandelboek

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 21:38

Twan Huys gaat het na zijn mislukte avontuur bij RTL Late Night voorlopig rustig aan doen wat tv-klussen betreft. De journalist uit Sevenum werkt nu vooral aan een wandelboek.

Dat zei de oud-presentator van de talkshow van RTL aan tafel bij M, het programma van Margriet van der Linden.

Passie
Wandelen is een passie van de Sevenummer. "Ik wandel al 35 jaar met mijn ouders van 84 en 85 jaar. Het is heel erg goed om je gedachten te ordenen", zo zei hij. Die passie wil hij nu delen in zijn boek. Toch verklapte hij dat hij ook in een passage zal terugblikken op RTL Late Night. "Maar dat is niet de kern."

Nieuwe plannen
RTL trok in maart de stekker uit het programma wegens tegenvallende kijkcijfers. Maanden later vindt Huys het nog altijd jammer dat zijn tv-klus bij RTL niet zo lang heeft geduurd. "Het was een groot avontuur dat we met veel enthousiasme zijn aangegaan. Ik voelde me er verantwoordelijk voor", zei hij. "Maar als iets niet loopt, dan moet je ergens mee stoppen en nieuwe plannen maken."

Lees ook: Huys in laatste uitzending Late Night: 'Geen moment spijt'

Amerika
Huys zat niet alleen aan tafel om over zijn boek te praten. Hij was vooral uitgenodigd als Amerikadeskundige. Zo liet hij zijn licht schijnen op de de losse handjes van oud-vicepresident Joe Biden.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen