Overslaan en naar de inhoud gaan

Twan Huys doet rustig aan en schrijft wandelboek

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 21:38

Twan Huys gaat het na zijn mislukte avontuur bij RTL Late Night voorlopig rustig aan doen wat tv-klussen betreft. De journalist uit Sevenum werkt nu vooral aan een wandelboek.

Dat zei de oud-presentator van de talkshow van RTL aan tafel bij M, het programma van Margriet van der Linden.

Passie
Wandelen is een passie van de Sevenummer. "Ik wandel al 35 jaar met mijn ouders van 84 en 85 jaar. Het is heel erg goed om je gedachten te ordenen", zo zei hij. Die passie wil hij nu delen in zijn boek. Toch verklapte hij dat hij ook in een passage zal terugblikken op RTL Late Night. "Maar dat is niet de kern."

Nieuwe plannen
RTL trok in maart de stekker uit het programma wegens tegenvallende kijkcijfers. Maanden later vindt Huys het nog altijd jammer dat zijn tv-klus bij RTL niet zo lang heeft geduurd. "Het was een groot avontuur dat we met veel enthousiasme zijn aangegaan. Ik voelde me er verantwoordelijk voor", zei hij. "Maar als iets niet loopt, dan moet je ergens mee stoppen en nieuwe plannen maken."

Lees ook: Huys in laatste uitzending Late Night: 'Geen moment spijt'

Amerika
Huys zat niet alleen aan tafel om over zijn boek te praten. Hij was vooral uitgenodigd als Amerikadeskundige. Zo liet hij zijn licht schijnen op de de losse handjes van oud-vicepresident Joe Biden.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen