Overslaan en naar de inhoud gaan

Twaalf personen opgepakt tijdens politieactie in Roermond

Geplaatst opmaandag 28 november 2016 - 17:20

Tijdens een preventieve politieactie in Roermond zijn dit weekend twaalf personen gearresteerd. Ze worden verdacht van onder meer winkeldiefstal, zakkenrollerij en witwassen.

Agenten uit Nederland, Roemenië en Duitsland patrouilleerden samen in de Roermondse binnenstad en de Designer Outlet. Ook aan de grens met Duitsland werd gecontroleerd.

In de boeien
De politie arresteerde acht personen in verband met mobiel banditisme. Ze worden verdacht van winkeldiefstal, heling en zakkenrollerij. Ook waren ze in het bezit van geprepareerde tassen.

In en rond de stad werden daarnaast drie personen opgepakt voor het witwassen van crimineel geld. Daarnaast is er één illegale vreemdeling gearresteerd.

Openstaande boetes
Bij de controle stuitten de agenten op zes personen die nog een boete open hadden staan. Daarnaast werden er drie bekeuringen uitgedeeld: één voor een verkeersovertreding en twee vanwege een niet verzekerd motorvoertuig. Twee auto's zijn door de politie in beslag genomen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Grote politieactie tegen rondtrekkende criminele bendes
Zes mensen opgepakt bij grote politieactie Roermond
Politie en justitie vallen seksclub in Roermond binnen
Politie treft half miljoen euro aan in verborgen ruimte auto
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen