Overslaan en naar de inhoud gaan

Twaalf jaar cel voor ripdeal Roermondenaar Ignasia

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 16:26

De 33-jarige Michael E. en de 35-jarige Oswaldo C. zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar voor het doodschieten van de 30-jarige Roermondenaar Zino Ignasia.

Dat heeft de rechtbank in Rotterdam vrijdag beslist.

Schietpartij
Ignasia werd vorig jaar op 15 juni doodgeschoten in een huis aan het Sandelingplein in Rotterdam. Getuigen zagen kort na de schietpartij twee mannen wegrennen en in een auto vertrekken. Het tweetal kon later worden aangehouden.

Ripdeal
Volgens de rechtbank is de Roermondenaar slachtoffer geworden van een ripdeal. Hij had voor veel geld drugs willen kopen van het duo, maar werd uiteindelijk met drie kogels om het leven gebracht.

Lees ook:Derde verdachte aangehouden na dood Roermondenaar

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen