Overslaan en naar de inhoud gaan

Twaalf jaar cel voor ripdeal Roermondenaar Ignasia

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 16:26

De 33-jarige Michael E. en de 35-jarige Oswaldo C. zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar voor het doodschieten van de 30-jarige Roermondenaar Zino Ignasia.

Dat heeft de rechtbank in Rotterdam vrijdag beslist.

Schietpartij
Ignasia werd vorig jaar op 15 juni doodgeschoten in een huis aan het Sandelingplein in Rotterdam. Getuigen zagen kort na de schietpartij twee mannen wegrennen en in een auto vertrekken. Het tweetal kon later worden aangehouden.

Ripdeal
Volgens de rechtbank is de Roermondenaar slachtoffer geworden van een ripdeal. Hij had voor veel geld drugs willen kopen van het duo, maar werd uiteindelijk met drie kogels om het leven gebracht.

Lees ook:Derde verdachte aangehouden na dood Roermondenaar

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen