Overslaan en naar de inhoud gaan

TV Valkenburg kan versleten apparatuur toch vervangen

Geplaatst opwoensdag 12 april 2017 - 6:56

TV Valkenburg krijgt van de gemeente een extra subsidie van ruim 40.000 euro om versleten apparatuur te vervangen.

De omroep krijgt de eenmalige bijdrage op voorwaarde dat de lokale omroep moet samenwerken met andere omroepen, zo laat TV Valkenburg zelf weten.

Carnavalsoptocht
De versleten apparatuur zorgde tijdens carnaval voor grote problemen. Door de slechte kwaliteit was een groot deel van de opnames niet geschikt om rechtstreeks uit te zenden. De beelden moesten om die reden eerst flink worden bewerkt.

Lees ook: Opnames optocht onbruikbaar door versleten apparatuur.

Volgens de omroep in Valkenburg zou er een einde komen aan live-uitzendingen als de gemeente geen subsidie zou verlenen voor de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opnames optocht onbruikbaar door versleten apparatuur
TV Valkenburg helpt omroep in Meerssen
Lening van 7 miljoen voor kuuroord Thermae 2000
RTV Maastricht (22 mei 2020)
Google steunt lokale omroepen met duizenden euro's
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen