Tennissers Simpelveld prolongeren landstitel niet

Het is de mannen van TV Simpelveld niet gelukt om voor de vierde keer op rij de landstitel in de wacht te slepen.

Lange avond voor tenissers van TV Simpelveld

De tennissers van TV Simpelveld gaan een lange avond tegemoet. Naar verwachting zijn de laatste duels in de halve finale van het landskampioenschap pas na middernacht afgewerkt.

Tennissers Simpelveld gelijk tegen koploper

In de eredivisie voor mannen hebben de tennissers van Simpelveld met 3-3 gelijk gespeeld tegen koploper TOP uit Papendrecht.

Simpelveld tankt vertrouwen tegen Metselaars

De tennissers van Simpelveld hebben in de eredivisie uitgehaald. In Den Haag werd De Metselaars met 6-0 verslagen.

Tenniswedstrijd Simpelveld-Laren valt in het water

De wedstrijd Simpelveld-Laren in de eredivisie van het mannentennis is wegens regen stilgelegd.

Tenniskampioen Simpelveld strikt nationale topper

Tennis-eredivisionist Simpelveld heeft zich versterkt met de nummer zes van Nederland, Tim van Terheijden.

TV Simpelveld wil vierde landstitel met zelfde ploeg

Tennisvereniging Simpelveld wil komend jaar voor het vierde jaar op rij landskampioen worden. De club heeft het huidige kampioensteam bij elkaar weten te houden.

Wie zijn de beste Limburgse sporters? Stem!

De genomineerden van de Go for Gold Sportprijs Limburg zijn bekend. Deze prijzen worden maandagavond 14 december in de Maaspoort in Venlo uitgereikt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten