Overslaan en naar de inhoud gaan

Tv-show Flirty Dancing op 'schattig stationnetje Simpelveld'

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 22:47

Het nieuwe SBS6-programma Flirty Dancing is afgelopen zomer neergestreken voor opnames op het station in Simpelveld.

In de uitzending van zondag was te zien hoe de vrijgezellen Sylvia en Maikel elkaar voor het eerst ontmoette bij een stoomlocomotief van de Miljoenenlijn en vervolgens een dansje waagden met elkaar.

Schattig stationnetje
In het door Wendy van Dijk gepresenteerde tv-programma, studeren twee singles - los van elkaar - een dans in. Vervolgens worden ze naar een mooie locatie in Nederland gebracht, om de dans daar aan te gaan met een blind date. "Op dit schattige stationnetje van Simpelveld kunnen Maikel en Sylvia elkaar eindelijk in de ogen kijken", zei Wendy van Dijk. De bekende acteur en danser Juvat hielp de tortelduifjes bij het instuderen van de dans. Van Dijk en Juvat waren zelf ook aanwezig bij het moment-suprême.

Geen verliefdheid
Het danskoppel was te spreken over de dans. "Dat was echt amazing. Gewoon zo bijzonder", zei Maikel. Helaas voor hem voelde Sylvia geen vlinders in haar buik. Toch hebben ze nog intensief contact, was te zien in het tv-programma. Ze hebben namelijk besloten om op stijldansen te gaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen