Overslaan en naar de inhoud gaan

Tv-show Flirty Dancing op 'schattig stationnetje Simpelveld'

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 22:47

Het nieuwe SBS6-programma Flirty Dancing is afgelopen zomer neergestreken voor opnames op het station in Simpelveld.

In de uitzending van zondag was te zien hoe de vrijgezellen Sylvia en Maikel elkaar voor het eerst ontmoette bij een stoomlocomotief van de Miljoenenlijn en vervolgens een dansje waagden met elkaar.

Schattig stationnetje
In het door Wendy van Dijk gepresenteerde tv-programma, studeren twee singles - los van elkaar - een dans in. Vervolgens worden ze naar een mooie locatie in Nederland gebracht, om de dans daar aan te gaan met een blind date. "Op dit schattige stationnetje van Simpelveld kunnen Maikel en Sylvia elkaar eindelijk in de ogen kijken", zei Wendy van Dijk. De bekende acteur en danser Juvat hielp de tortelduifjes bij het instuderen van de dans. Van Dijk en Juvat waren zelf ook aanwezig bij het moment-suprême.

Geen verliefdheid
Het danskoppel was te spreken over de dans. "Dat was echt amazing. Gewoon zo bijzonder", zei Maikel. Helaas voor hem voelde Sylvia geen vlinders in haar buik. Toch hebben ze nog intensief contact, was te zien in het tv-programma. Ze hebben namelijk besloten om op stijldansen te gaan.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen