Overslaan en naar de inhoud gaan

Tv-show Flirty Dancing op 'schattig stationnetje Simpelveld'

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 22:47

Het nieuwe SBS6-programma Flirty Dancing is afgelopen zomer neergestreken voor opnames op het station in Simpelveld.

In de uitzending van zondag was te zien hoe de vrijgezellen Sylvia en Maikel elkaar voor het eerst ontmoette bij een stoomlocomotief van de Miljoenenlijn en vervolgens een dansje waagden met elkaar.

Schattig stationnetje
In het door Wendy van Dijk gepresenteerde tv-programma, studeren twee singles - los van elkaar - een dans in. Vervolgens worden ze naar een mooie locatie in Nederland gebracht, om de dans daar aan te gaan met een blind date. "Op dit schattige stationnetje van Simpelveld kunnen Maikel en Sylvia elkaar eindelijk in de ogen kijken", zei Wendy van Dijk. De bekende acteur en danser Juvat hielp de tortelduifjes bij het instuderen van de dans. Van Dijk en Juvat waren zelf ook aanwezig bij het moment-suprême.

Geen verliefdheid
Het danskoppel was te spreken over de dans. "Dat was echt amazing. Gewoon zo bijzonder", zei Maikel. Helaas voor hem voelde Sylvia geen vlinders in haar buik. Toch hebben ze nog intensief contact, was te zien in het tv-programma. Ze hebben namelijk besloten om op stijldansen te gaan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen