Overslaan en naar de inhoud gaan

TV Makelaar lyrisch over uitzicht vanuit hoeve Koopmans

Geplaatst opdinsdag 7 februari 2017 - 21:42
Gedeputeerde Ger Koopmans komt maar niet van zijn woonboerderij af. Dinsdagavond was de CDA-bestuurder te zien in het RTL-programma TV Makelaar: Mission Impossible.

Koopmans' kast van een boerderij staat al een hele poos te koop, vooralsnog zonder resultaat. De politicus deed al ruim anderhalve ton van de prijs af, maar ook dat mocht niet baten.

Te gek
Voor een reportage in TV Makelaar toog presentator en bouwkundige Bob Sikkes naar Limburg. Hij was zeer te spreken over het optrekje in Velden-Schandelo. "Moet je kijken hoe mooi je woont!", wordt Koopmans enthousiast begroet. En ook tijdens de rondleiding door de riante boerderij (3780 vierkante meter) strooit de presentator met complimenten. "Te gek uitzicht", jubelt de makelaar. "Dit is bijzonder hoor."

Badkamer
De opvallendste ruimte in het huis van Koopmans is de azuurblauwe badkamer, gemodelleerd naar het bekende badhuis van het Gellert-hotel in Boedapest. De verkoper zegt daar zelf over: "De reactie is meestal: wauw. En dan zijn er twee soorten mensen: mijn god wat mooi en mijn god wat lelijk."

CDA-gedeputeerde Ger 'bewoner' Koopmans.
Beeld: RTL

Limburg
Het eindoordeel van de tv-makelaar is ronduit positief, ondanks de locatie. "Het ligt weliswaar in Limburg, maar je krijgt veel waar voor je geld", concludeert Sikkes. Die opmerking schoot bij sommige kijkers in het verkeerde keelgat.

Politicus
Ger Koopmans wordt overigens geen moment benoemd als politicus. Al zijn er voor de oplettende kijker genoeg aanwijzingen te zien, want de opslagruimte ligt bezaaid met politieke parafernalia. Zoals daar zijn de CDA-parasol, de CDA-bakfiets en een heuse 'Stem Ger'-verkiezingsposter.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ger Koopmans AG (7 apr 2020)
Ger Koopmans: 'Ik mis stappen en de kerstborrel op het werk'
Ger Koopmans te zien in 'Russisch' filmpje
Huize Ger Koopmans te koop (met fraaie badkamer)
Ger Koopmans wil gedeputeerde blijven en wordt lijsttrekker
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen