Overslaan en naar de inhoud gaan

TV-kok Pierre Wind geeft barbecuetips op Lekker Venlo

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 16:04

De bekende tv-kok Pierre Wind is een van de publiekstrekkers op het culinair festival Lekker Venlo. Op 19 juni verzorgt hij er barbecuedemonstraties en geeft hij bezoekers barbecuetips.

Wind is vooral bekend als tv-kok met programma's als De Eetfabriek en de ZappKok. Daarnaast schreef hij verschillende boeken en werd hij in 2014 uitgeroepen tot Kok des Vaderlands.

Lekker Venlo
Het culinair festival Lekker Venlo werkt sinds vorig jaar met bekende koks die als publiekstrekker moeten fungeren. Zo waren Rudolph van Veen en Herman den Blijker vorig jaar te gast in het Julianapark. Dit jaar zijn 11 toprestaurants met hun gerechten tijdens het evenement aanwezig.

Lekker Venlo begint op 17 juni met de businessavond en is op 18 en 19 juni gratis toegankelijk.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ook Herman den Blijker komt naar Lekker Venlo
Jett Rebel bezorgt poppodium Venlo primeur
Lau Geeraets
Lau Geeraets voor de rechter
Venlo levert nieuw poppodium op
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen