Overslaan en naar de inhoud gaan

Tv-actie L1mburg Helpt Onvergetelijk van start

Geplaatst opwoensdag 21 september 2016 - 17:20

De tv-actie L1mburg Helpt Onvergetelijk is woensdag om 17:00 uur begonnen.

Tot nu toe heeft de actie al 13.786 euro opgeleverd. De live-uitzending vanuit de ECI-cultuurfabriek in Roermond probeert de komende uren zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte Alzheimer. Mensen kunnen doneren door te bellen naar 088-0080 123.

Belpanel
Een special panel met bekende Limburgers zoals gouverneur Bovens, filmmaker Maurice Nijsten en zangeres Wendy Kockelkorn nemen de telefoontjes aan.

Vergeet-me-niet zaadjes
De gezamelijke geldinzamelingsactie van L1 en de stichting Alzheimer is vorige week begonnen met de verkoop in Limburg van vergeet-me-niet zaadjes.

Volg de uitzending tot 23:00 uur live op L1 TV en via www.l1.nl.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1

Gerelateerde berichten

Start van Alzheimer-actie L1mburg Helpt Onvergetelijk
Alzheimer-actie L1 levert ruim 227.000 euro op
Limburgse Alzheimer-actie brengt 283.000 euro op
Limburgse scholen willen lesgeven over dementie
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen