Overslaan en naar de inhoud gaan

Turnsters tweede in landentoernooi België

Geplaatst opzaterdag 6 oktober 2018 - 13:50

De Nederlandse turnsters zijn bij een landentoernooi in het Vlaamse Varsenare tegen België en Roemenië op de tweede plaats geëindigd.

Vera van Pol uit Tungelroy, Kirsten Polderman, Naomi Visser, Sanna Veerman en Tisha Volleman eindigden met een puntentotaal van 157,25 punten achter België (162,200), maar vóór Roemenië (151,250).

Zilver
In het individuele klassement was er zilver voor Naomi Visser. Ze kwam tot een totaalscore van 53,900 punten. Alleen de Belgische Nina Derwael presteerde beter (55,550).

Lees ook: Vera van Pol stunt met turnploeg: brons in landenwedstrijd

Kwalificatie
De landenstrijd in Varsenare paste in de voorbereiding op de wereldkampioenschappen eind oktober in Doha (Qatar). De doelstelling van de vrouwen van bondscoach Gerben Wiersma is een plek bij de beste 24 landen. Daarmee kwalificeren de turnsters zich voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen