nico zijp in 2015

KNGU zet nog een turntrainer op non-actief

Turntrainer Nico Zijp is op non-actief gezet. Dat bevestigt een woordvoerster van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) dinsdagavond.

Vera van Pol  Thialf Summer Challenge Heerenveen  7 juli 2018
Van Pol gaat in Nijmegen weer onder Wevers trainen

De gymnastiekbond KNGU zet het topsportprogramma, waar ook Vera van Pol uit Tungelroy deel van uitmaakt, op een centrale plek voort.

Vera van Pol  Thialf Summer Challenge Heerenveen  7 juli 2018
Turnster Van Pol in gesprek over plan richting Tokio

Technisch directeur Mark Meijer van gymnastiekbond KNGU gaat volgende week in gesprek met Vera van Pol en de andere turnsters uit de nationale selectie.

Vera van Pol  Thialf Summer Challenge Heerenveen  7 juli 2018
Turntrainers op non-actief: topsportprogramma stilgelegd

De gymnastiekbond KNGU legt haar topsportprogramma stil. Meerdere coaches raakten de afgelopen dagen in opspraak, omdat zij turnsters fysiek en geestelijk mishandeld zouden hebben.

turnen balk stock
Oranje turnsters spreken zich uit: 'Gezond topsportklimaat'

De vrouwen van het Nederlands turnteam, onder wie Vera van Pol, hebben in een schriftelijke verklaring aangegeven zich niet te herkennen in het beeld dat nu geschetst wordt van de turnsport.

Vera van Pol  Thialf Summer Challenge Heerenveen  7 juli 2018
Geen wereldbekerwedstrijd Van Pol in Birmingham

De wereldbekerwedstrijd turnen in Birmingham, die op 28 maart zou plaatsvinden, is vanwege de uitbraak van het coronavirus afgelast.

Vera van Pol  Thialf Summer Challenge Heerenveen  7 juli 2018
Vera van Pol in beeld voor Olympische Spelen

Turnster Vera van Pol uit Weert is opgenomen in de voorlopige Tokio2020-trajectselectie.

NK Turnen Sittard (17 nov 2019)
Video: Talentvolle turners in actie tijdens NK Sittard

De beste talenten van Nederland kwamen dit weekend in actie op het NK voor clubteams in Sittard. De Stadssporthal was omgetoverd tot turnhal. De turners van Swentibold speelden een thuiswedstrijd.

turnen balk stock
Nederlandse turnsters laatste in landenfinale

De Nederlandse turnsters zijn in de finale van de landenwedstrijd op het WK in Stuttgart als achtste en laatste geëindigd. De 25-jarige Vera van Pol uit Tungelroy was reserve en kwam niet in actie.

turnen balk stock
Turnsters als zesde naar teamfinale

De Nederlandse turnsters hebben de kwalificaties van de WK in Stuttgart afgesloten als zesde.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten