Overslaan en naar de inhoud gaan

Turkse zakenman tóch geïnteresseerd in Fortuna Sittard

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2020 - 11:17

De Turkse mediamagnaat Acun Ilicali heeft interesse in Fortuna Sittard.

Dat laat Fortuna-eigenaar Isitan Gün weten op zijn eigen Twitter-account.

Kans
Isitan Gün laat weten dat Acun Ilicali zich een paar maanden geleden meldde en interesse toonde in de Sittardse club. Gün ziet de betrokkenheid van de Turkse zakenman als een mooie kans om Fortuna nóg sterker te maken in de toekomst. Ook laat hij weten dat er nog geen overeenkomst is gesloten maar dat de gesprekken binnenkort verder zullen gaan zodra er weer gereisd mag worden. Of Ilicali de club gaat overnemen is nog onduidelijk.

Verrast
Anderhalve week geleden verwees Gün de geruchten dat hij Fortuna Sittard verkocht zou hebben aan de Turkse mediamagnaat naar het rijk der fabelen. Toen circuleerde in Turkse media dat Gün de Sittardse eredivisionist van de hand zou hebben gedaan. "Daar is niets van waar. Ik ben verrast", reageert Gün tegenover L1 toen.

Lees ook: Fortuna-kopstukken: overname van club fabeltje

Volgens verschillende media zou Ilicali, voormalig sportverslaggever maar tegenwoordig een godsvermogen verdienend als internationaal televisieproducent, de club van zijn Turkse landgenoot hebben overgenomen.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen