Overslaan en naar de inhoud gaan

Turkse zakenman tóch geïnteresseerd in Fortuna Sittard

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2020 - 11:17

De Turkse mediamagnaat Acun Ilicali heeft interesse in Fortuna Sittard.

Dat laat Fortuna-eigenaar Isitan Gün weten op zijn eigen Twitter-account.

Kans
Isitan Gün laat weten dat Acun Ilicali zich een paar maanden geleden meldde en interesse toonde in de Sittardse club. Gün ziet de betrokkenheid van de Turkse zakenman als een mooie kans om Fortuna nóg sterker te maken in de toekomst. Ook laat hij weten dat er nog geen overeenkomst is gesloten maar dat de gesprekken binnenkort verder zullen gaan zodra er weer gereisd mag worden. Of Ilicali de club gaat overnemen is nog onduidelijk.

Verrast
Anderhalve week geleden verwees Gün de geruchten dat hij Fortuna Sittard verkocht zou hebben aan de Turkse mediamagnaat naar het rijk der fabelen. Toen circuleerde in Turkse media dat Gün de Sittardse eredivisionist van de hand zou hebben gedaan. "Daar is niets van waar. Ik ben verrast", reageert Gün tegenover L1 toen.

Lees ook: Fortuna-kopstukken: overname van club fabeltje

Volgens verschillende media zou Ilicali, voormalig sportverslaggever maar tegenwoordig een godsvermogen verdienend als internationaal televisieproducent, de club van zijn Turkse landgenoot hebben overgenomen.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen