Overslaan en naar de inhoud gaan

'Turkse Blerickenaar slachtoffer schietpartij'

Geplaatst opdinsdag 22 augustus 2017 - 10:37

De man die dinsdagmorgen werd neergeschoten op de Klingerbergsingel in Blerick zou de 44-jarige Turkse Kemal Zengin zijn.

Dat zeggen buurtbewoners in gesprek met L1.

Lees ook: Man doodgeschoten voor woning in Blerick

Meerdere schoten
Getuigen beschrijven de schietpartij tot in detail. Zo is de man voor een woning, vermoedelijk zijn eigen huis, neergeschoten. Nadat het slachtoffer was gevloerd door het eerste schot, heeft de schutter van dichtbij nog een aantal schoten gelost. Daarbij is hij boven het slachtoffer gaan staan.

Gevlucht
De schutter is na de moord in de auto gestapt en gevlucht. Tussen de schietpartij en zijn vlucht zou de man nog ruzie hebben gemaakt met een nog onbekende vrouw. Buurtbewoners hebben ze in een buitenlandse taal op elkaar horen schreeuwen. "Ik heb haar alleen horen roepen dat ze de politie niet heeft gebeld", vertelt een getuige.

In leven
De politie wil vooralsnog niet bevestigen dat het om Kemal Zengin gaat. Via een persbericht laat de politie wel weten dat het slachtoffer nog leefde toen hulpdiensten arriveerden. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.

Door medewerkers van de Forensische Opsporing is een technisch onderzoek gestart.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie zoekt getuigen van moord Kemal Zengin
Reconstructie moord Kemal Zengin bij Opsoring Verzocht
Twee tips over moord Zengin na Opsporing Verzocht
Hagenaar gearresteerd voor schietpartij Kemal Zengin
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen