spookrijder A76 Nuth Schinnen (15 sep 2021)

Spookrijder A76 is 40-jarige Hasseltse: rijbewijs ingenomen

De spookrijder die dinsdagavond na een ongeval op de A76 bij Schinnen is aangehouden, is een 40-jarige vrouw uit het Belgische Hasselt. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Gouvernement Provinciale Staten Provincie Limburg Provincie Bestuur Maastricht
Streep door aanpassingen landgoed Reijmersbeek

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement steunt het voorstel van het provinciebestuur om een streep te zetten door aanpassingen op het historische landgoed Reijmersbeek bij Nuth.

Aanrijding met truck op turborotonde Eindhovenseweg - Ringbaan-Noord Weert nr 1 (10 jan 2020)
Twee aanrijdingen op een dag op dezelfde plek in Weert

Op de rotonde van Eindhovenseweg - Ringbaan-Noord in Weert is vrijdag op dezelfde plek twee keer een ongeluk met een vrachtwagen gebeurd.

Honderden bezoekers voor turborotonde bij A76 Nuth

De kijkdag op de turborotonde bij de A76 in Nuth woensdagavond is drukbezocht.

Vergunning aanleg turborotonde Nuth blijft overeind

De bestuursrechter heeft het bezwaar van de eigenaar van kasteel Reijmersbeek tegen de vergunning voor de turborotonde boven de A76 bij Nuth verworpen.

Ruim 1400 reacties op gevaarlijke verkeerssituaties

Meer dan 1400 Limburgers hebben na een oproep op deze site laten weten welke plekken in het verkeer zij onveilig vinden.

'Kosten vertraging turborotonde behoorlijk hoog'

De kosten van de vertraging van de aanleg van een turborotonde bij Nuth zijn behoorlijk hoog opgelopen.

Turborotonde Weert te krap voor twee trucks tegelijk

Een turborotonde in Weert bleek vrijdagmiddag te krap om twee vrachtwagens tegelijk doorgang te bieden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten