Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunnels Maastricht nacht dicht voor onderhoud

Geplaatst opwoensdag 11 oktober 2017 - 6:00

De A2-tunnels bij Maastricht gaan deze week een nacht dicht voor onderhoud.

Het regulier onderhoud aan de Koning Willem-Alexandertunnels vindt plaats in de nachtelijke uren van woensdag 11 oktober en donderdag 12 oktober.

Afgesloten
Om de hinder voor het verkeer zo beperkt mogelijk te houden, gaan de buizen niet tegelijk dicht. De onderste tunnelbuizen (A2) zijn van woensdag 11 oktober 22:00 uur tot en met donderdag 12 oktober 6:00 uur afgesloten voor het verkeer.

Een nacht later, van donderdag 12 oktober 22:00 uur tot en met vrijdag 13 oktober 6:00 uur gaan de bovenste tunnelbuizen (N2) dicht voor onderhoud.

Omleiding
Voor het lokale verkeer gelden gedurende het onderhoudswerk omleidingen. Deze routes worden op informatieborden langs de weg aangegeven. Vanwege de werkzaamheden op de Terblijterweg en de Viaductweg zorgt dit voor extra vertraging.

Lees ook: Verkeershinder: wegen dicht voor herinrichting bij Geusselt

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen