Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunnels A73 en A2 nacht dicht vanwege onderhoud

Geplaatst opvrijdag 7 april 2017 - 9:17

De Roer- en Swalmentunnel op de A73 gaan komend weekend een nacht dicht voor onderhoud. Ook de A2-tunnels zijn komende week even niet beschikbaar voor het verkeer.

De tunnels op de A73 gaan vrijdag om 20:00 uur dicht. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden zaterdagochtend om 6:00 uur klaar.

Omleiding
Doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal verkeer via de N271. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting van de tunnels nauwelijks voor overlast zullen zorgen.

De Roer- en Swalmentunnel gaan enkele keren per jaar dicht voor regulier onderhoud. De volgende onderhoudswerkzaamheden staan gepland voor 19 en 20 mei.

A2-tunnels
Ook de A2-tunnels gaan komende week een nacht dicht vanwege onderhoud. De onderste tunnelbuizen (A2) zijn van woensdag 12 april 22:00 uur tot en met donderdag 13 april 6:00 uur dicht. De bovenste tunnelbuizen (N2) gaan een nacht later dicht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Check je route: A73 deze maand meerdere keren dicht
Groot deel A73 heel weekend dicht door werkzaamheden
Tunnels A73 dicht voor onderhoud
Fileleed: tunnels A73 dicht na onderhoud en gat in A2
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen