Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunnels A73 en A2 nacht dicht vanwege onderhoud

Geplaatst opvrijdag 7 april 2017 - 9:17

De Roer- en Swalmentunnel op de A73 gaan komend weekend een nacht dicht voor onderhoud. Ook de A2-tunnels zijn komende week even niet beschikbaar voor het verkeer.

De tunnels op de A73 gaan vrijdag om 20:00 uur dicht. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden zaterdagochtend om 6:00 uur klaar.

Omleiding
Doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal verkeer via de N271. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting van de tunnels nauwelijks voor overlast zullen zorgen.

De Roer- en Swalmentunnel gaan enkele keren per jaar dicht voor regulier onderhoud. De volgende onderhoudswerkzaamheden staan gepland voor 19 en 20 mei.

A2-tunnels
Ook de A2-tunnels gaan komende week een nacht dicht vanwege onderhoud. De onderste tunnelbuizen (A2) zijn van woensdag 12 april 22:00 uur tot en met donderdag 13 april 6:00 uur dicht. De bovenste tunnelbuizen (N2) gaan een nacht later dicht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Check je route: A73 deze maand meerdere keren dicht
Groot deel A73 heel weekend dicht door werkzaamheden
Tunnels A73 dicht voor onderhoud
Fileleed: tunnels A73 dicht na onderhoud en gat in A2
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen