Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunnels A73 en A2 nacht dicht vanwege onderhoud

Geplaatst opvrijdag 7 april 2017 - 9:17

De Roer- en Swalmentunnel op de A73 gaan komend weekend een nacht dicht voor onderhoud. Ook de A2-tunnels zijn komende week even niet beschikbaar voor het verkeer.

De tunnels op de A73 gaan vrijdag om 20:00 uur dicht. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden zaterdagochtend om 6:00 uur klaar.

Omleiding
Doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal verkeer via de N271. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting van de tunnels nauwelijks voor overlast zullen zorgen.

De Roer- en Swalmentunnel gaan enkele keren per jaar dicht voor regulier onderhoud. De volgende onderhoudswerkzaamheden staan gepland voor 19 en 20 mei.

A2-tunnels
Ook de A2-tunnels gaan komende week een nacht dicht vanwege onderhoud. De onderste tunnelbuizen (A2) zijn van woensdag 12 april 22:00 uur tot en met donderdag 13 april 6:00 uur dicht. De bovenste tunnelbuizen (N2) gaan een nacht later dicht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Check je route: A73 deze maand meerdere keren dicht
Groot deel A73 heel weekend dicht door werkzaamheden
Tunnels A73 dicht voor onderhoud
Fileleed: tunnels A73 dicht na onderhoud en gat in A2
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen