Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunnels A73 en A2 nacht dicht vanwege onderhoud

Geplaatst opvrijdag 7 april 2017 - 9:17

De Roer- en Swalmentunnel op de A73 gaan komend weekend een nacht dicht voor onderhoud. Ook de A2-tunnels zijn komende week even niet beschikbaar voor het verkeer.

De tunnels op de A73 gaan vrijdag om 20:00 uur dicht. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden zaterdagochtend om 6:00 uur klaar.

Omleiding
Doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal verkeer via de N271. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting van de tunnels nauwelijks voor overlast zullen zorgen.

De Roer- en Swalmentunnel gaan enkele keren per jaar dicht voor regulier onderhoud. De volgende onderhoudswerkzaamheden staan gepland voor 19 en 20 mei.

A2-tunnels
Ook de A2-tunnels gaan komende week een nacht dicht vanwege onderhoud. De onderste tunnelbuizen (A2) zijn van woensdag 12 april 22:00 uur tot en met donderdag 13 april 6:00 uur dicht. De bovenste tunnelbuizen (N2) gaan een nacht later dicht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Check je route: A73 deze maand meerdere keren dicht
Groot deel A73 heel weekend dicht door werkzaamheden
Tunnels A73 dicht voor onderhoud
Fileleed: tunnels A73 dicht na onderhoud en gat in A2
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen