Roertunnel noordelijke mond

Werkzaamheden klaar: sluiting A73-tunnels niet meer nodig

De geplande sluiting van de Roer- en de Swalmentunnel in de nacht van zondag op maandag is niet meer nodig. Alle werkzaamheden en testen zijn afgerond.

Roertunnel
Controle veiligheidscamera's A73-tunnels verplaatst

Automobilisten op de A73 moeten de komende weken rekening houden met omleidingen en forse vertragingen. De Roer- en de Swalmentunnel zijn drie lange weekenden dicht omdat Rijkswaterstaat de lokale tunnelbediening verplaatst van Roermond naar Helmond.

Buizen Koning Willem-Alexandertunnel in avond en nacht dicht

De buizen van de koning Willem-Alexandertunnel voor het doorgaande verkeer naar de A2 (richting Eindhoven of Luik) in Maastricht zijn in de avond en nacht van 11 op 12 april en de avond en nacht van 12 op 13 april dicht.

Koning komt gebied rond A2-tunnel Maastricht openen

Koning Willem-Alexander komt naar Maastricht voor de officiële opening van het gebied rond de nieuwe A2-tunnel.

Beton Willem-Alexandertunnel mogelijk minder brandwerend

Het beton in de Koning Willem-Alexandertunnel op de A2 is mogelijk minder brandwerend dan gedacht.

Tunnels A73 Roermond blijven open, onderhoud uitgesteld

De werkzaamheden aan de A73-tunnels bij Roermond zijn uitgesteld. De tunnels gaan dus deze vrijdagavond om 20:00 uur niet dicht, zoals gepland.

'Verkeersopstopping’ in computer oorzaak storing A73-tunnels

Een soort ‘file’ in het computersysteem heeft op 10 juni geleid tot de urenlange afsluiting van de twee A73-tunnels bij Roermond.

Roermond blij met tunnelmaatregelen A73

Roermond is blij met de maatregelen die Rijkswaterstaat heeft genomen naar aanleiding van het verkeersinfarct op 10 juni, als gevolg van de sluiting van de A73-tunnels.

'Afspraken met minister over tunnelsluitingen A73'

De gemeente Roermond heeft dinsdagochtend contact gehad met minister Schultz van Haegen van verkeer over de langdurige tunnelsluiting van afgelopen vrijdag.

Onderzoek naar storingen in tunnels A73

Er komt een onderzoek naar de technische storingen in de systemen van de A73-tunnels bij Roermond. Dat zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat tegen L1.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten