Roertunnel noordelijke mond

Werkzaamheden klaar: sluiting A73-tunnels niet meer nodig

De geplande sluiting van de Roer- en de Swalmentunnel in de nacht van zondag op maandag is niet meer nodig. Alle werkzaamheden en testen zijn afgerond.

Roertunnel
Controle veiligheidscamera's A73-tunnels verplaatst

Automobilisten op de A73 moeten de komende weken rekening houden met omleidingen en forse vertragingen. De Roer- en de Swalmentunnel zijn drie lange weekenden dicht omdat Rijkswaterstaat de lokale tunnelbediening verplaatst van Roermond naar Helmond.

Buizen Koning Willem-Alexandertunnel in avond en nacht dicht

De buizen van de koning Willem-Alexandertunnel voor het doorgaande verkeer naar de A2 (richting Eindhoven of Luik) in Maastricht zijn in de avond en nacht van 11 op 12 april en de avond en nacht van 12 op 13 april dicht.

Koning komt gebied rond A2-tunnel Maastricht openen

Koning Willem-Alexander komt naar Maastricht voor de officiƫle opening van het gebied rond de nieuwe A2-tunnel.

Beton Willem-Alexandertunnel mogelijk minder brandwerend

Het beton in de Koning Willem-Alexandertunnel op de A2 is mogelijk minder brandwerend dan gedacht.

Tunnels A73 Roermond blijven open, onderhoud uitgesteld

De werkzaamheden aan de A73-tunnels bij Roermond zijn uitgesteld. De tunnels gaan dus deze vrijdagavond om 20:00 uur niet dicht, zoals gepland.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten