Ongeluk tunnel Venlo (15 aug 2021)

Auto's botsen op elkaar in tunnel Venlo: bestuurders gewond

Twee personenauto's zijn zondagavond tegen elkaar gebotst in een tunnel aan de Koninginnesingel in Venlo.

Spoorwegovergang Haanrade
Tunnels in plaats van spoorwegovergangen Kerkrade

Twee onbewaakte spoorwegovergangen in Kerkrade worden de komende tijd vervangen door tunnels.

Vrachtwagen
Minder verkeer maar tunnels toch vaak dicht

Hoewel er minder verkeer op de weg is geweest afgelopen jaar, komt het nog regelmatig voor dat er files ontstaan bij tunnels door te hoog geladen vrachtwagens.

Voetgangerstunnel Roermond (20 nov 2020)
Video: Voetgangerstunnel Roermond opgepimpt

De voetgangerstunnel tussen het Outlet Center en de binnenstad van Roermond is vernieuwd. Op een van de muren is vanaf nu een gigantische videoprojectie te zien. Het lichtontwerp laat wandelaars op een speelse manier een aantal belangrijke plekken in de binnenstad zien.

A2-tunnel Maastricht
Maastrichtse A2-tunnel tijdje dicht na ongeval

Door een verkeersongeval op de A2 is de Koning Willem-Alexandertunnel dinsdagochtend in zuidelijke richting een tijdje dicht geweest.

Vierpaardjes spoortunnel Venlo gemeente (29 okt)
Witte rook: Venlo koopt eindelijk huizen op voor tunnelbouw

Goed nieuws voor de eigenaren van een aantal woningen aan de Vierpaardjes in Venlo. Na tien jaar onzekerheid, gaat de gemeente starten met de aankoop van hun woningen.

tunnel gennep
Fietsers Gennep veiliger door nieuwe tunnel

Een nieuwe fietstunnel moet de veiligheid van fietsers in Gennep verbeteren. De tunnelelementen worden vrijdagochtend geplaatst.

Stationstunnel Roermond weer open voor verkeer

Het verkeer kan vanaf vrijdagmiddag weer gebruikmaken van de stationstunnel in Roermond.

Nog geen oplossing voor dagelijkse files A2-tunnel Maastricht

Er komt voorlopig nog geen einde aan de dagelijkse verkeersproblemen in de ochtendspits rond de A2-tunnel in Maastricht.

Stationstunnel Roermond vier maanden dicht

De stationstunnel in Roermond is sinds maandagochtend afgesloten in verband met werkzaamheden. De tunnel blijft vier maanden dicht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten