Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunesische mensensmokkelaar gepakt bij Eijsden

Geplaatst opdonderdag 30 oktober 2014 - 15:22

Aan de grens bij Eijsden is woensdag een Tunesische mensensmokkelaar aangehouden. In zijn auto had hij vijf Syrische vluchtelingen.

De Italiaanse auto van de Tunees werd op de A2 aan de kant gezet voor een mobiele controle. Daar bleek dat de vijf passagiers geen geldige papieren bij zich hadden.

De Tunees zelf had alleen een verblijfsvergunning voor Italië. Hij is vastgezet op verdenking van mensensmokkel. De vijf Syriërs hebben allemaal asiel aangevraagd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Noorse mensensmokkelaars opgepakt bij Venlo
Opnieuw mensensmokkel in trein naar Venlo
Twee Polen aangehouden voor mensensmokkel
Mensensmokkel, drugs en boetes bij grote grenscontrole
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen