Overslaan en naar de inhoud gaan

Tunesische mensensmokkelaar gepakt bij Eijsden

Geplaatst opdonderdag 30 oktober 2014 - 15:22

Aan de grens bij Eijsden is woensdag een Tunesische mensensmokkelaar aangehouden. In zijn auto had hij vijf Syrische vluchtelingen.

De Italiaanse auto van de Tunees werd op de A2 aan de kant gezet voor een mobiele controle. Daar bleek dat de vijf passagiers geen geldige papieren bij zich hadden.

De Tunees zelf had alleen een verblijfsvergunning voor Italië. Hij is vastgezet op verdenking van mensensmokkel. De vijf Syriërs hebben allemaal asiel aangevraagd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Noorse mensensmokkelaars opgepakt bij Venlo
Opnieuw mensensmokkel in trein naar Venlo
Twee Polen aangehouden voor mensensmokkel
Mensensmokkel, drugs en boetes bij grote grenscontrole
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen