Steekpartij Heerlen (11 maart 2021)

Man die asielzoeker neerstak vrijgelaten na extra onderzoek

De 43-jarige Tunesiër die in maart een asielzoeker neerstak in Heerlen is vrijgelaten. Uit aanvullend onderzoek is gebleken dat zijn verklaring, hij claimde te hebben gestoken uit noodweer, past bij het bewijs.

Uitspraak rechtbank, rechter
Tien jaar cel voor doodsteken kamergenoot azc Weert

De rechtbank in Roermond heeft Marwin M. veroordeeld tot een celstraf van tien jaar.

Steekpartij Heerlen (11 maart 2021)
Asielzoeker werd slachtoffer van steekpartij in Heerlen

De 43-jarige Tunesiër die donderdag is gearresteerd voor een steekpartij in een woning aan de Corneliuslaan in Heerlen, blijft nog zeker twee weken in voorarrest. Zijn slachtoffer is een asielzoeker die bij de verdachte inwoonde.

straatroof donker hoodie stock jongeren
Tunesiër vrijgesproken van gewelddadige straatroof

Karim K. (27) is na twee weken voorarrest weer een vrij man. De Tunesiër werd onlangs gearresteerd voor een gewelddadige straatroof in Maastricht, maar de rechter ziet te weinig bewijs voor zijn aandeel in de roof.

Dode in AZC Weert (04 dec 2019)
Tunesiër in psychiatrisch centrum na moord in azc

De 30-jarige Tunesiër die verdacht wordt van de moord op een Algerijn in het asielzoekerscentrum in Weert, is tijdelijk in psychiatrisch centrum Veldzicht geplaatst. Het gaat om een instituut voor 'complexe psychiatrische problemen'.

Luc Steins handbal
Blessure Luc Steins bij oefennederlaag handbalheren

De nationale handbalequipe heeft in de voorbereiding op het EK vrijdagavond een oefenduel van Tunesië verloren. Luc Steins raakte bovendien geblesseerd.

Urban explorer bezoekt groot verlaten resort Tunesië

Urban explorer Bob Thissen heeft in Tunesië een groot verlaten resort gevonden. Het land dat ooit een toeristische trekpleister was, is sinds de aanslagen in 2015 verwaarloosd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten