Moskee Geleen en 'haatimams' roepen op om Denk te stemmen

De moskee in Geleen roept moslims op om tijdens de verkiezingen op Denk te stemmen.

DENK claimt domeinnaam in Limburgse gemeenten

Breda was het decor van de eerste lokale afdeling van DENK, vorige week kreeg Utrecht een filiaal. Wanneer is Limburg aan de beurt? De beweging treft al voorzichtig voorbereidingen.

Woede over logo en naam van nieuwe partij Kuzu en Öztürk

De GGZ Friesland is niet te spreken over de naam en het logo van de nieuwe partij van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk en dreigt met juridische stappen.

Groep Kuzu/Öztürk niet in debat met Asscher

De Groep Kuzu/Öztürk doet niet mee aan het kamerdebat over de begroting van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) deze week.

Öztürk: 'Weggestuurd vanwege nieuwe strategie Asscher'

Kamerlid Selcuk Öztürk uit Roermond en Tunahan Kuzu zijn uit de PvdA gezet omdat ze het nieuwe harde imago van PvdA-minister Lodewijk Asscher in de weg stonden.

Plasterk bereid 'zetelroof' aan te pakken

Minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) vindt het onwenselijk dat Tweede Kamerleden die uit hun fractie stappen hun zetel meenemen.

Öztürk en Kuzu samen als groep in Kamer

Selcuk Öztürk uit Roermond en Tunahan Kuzu, de Kamerleden die donderdag uit de PvdA-fractie werden gezet, blijven in de Tweede Kamer.

Ex-PvdA'er Öztürk: ‘Kadaverdiscipline bij de PvdA’

Volgens ex-PvdA-Kamerlid Selçuk Öztürk heerste er binnen de Tweede Kamerfractie van zijn partij een 'kadaverdiscipline' en was er geen ruimte voor kritiek.

Turkse organisaties teleurgesteld over vertrek Öztürk

De Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF) en de Turkse Arbeidersvereniging in Nederland (HTIB) zijn teleurgesteld over het vertrek van PvdA'ers Selcuk Öztürk en Tunuhan Kuzu.

Asscher betreurt vertrek van Öztürk uit PvdA-fractie

PvdA-minister Lodewijk Asscher betreurt het vertrek van kamerleden Selcuk Öztürk (uit Roermond) en Tunahan Kuzu.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto