Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuktuk slaat over de kop, drie Venlonaren gewond

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 12:03

Drie Venlonaren zijn gewond geraakt toen hun tuktuk over de kop sloeg.

Het ongeluk gebeurde afgelopen zaterdag in Twente, in het dorp Vasse. Eén van de slachtoffers ligt volgens Omroep Venlo nog in het ziekenhuis, de andere twee werden ter plekke geholpen.

De mannen van 43, 43 en 46 jaar oud hadden de vooral uit Azië bekende driewieler gehuurd bij een bedrijf in Ootmarsum om een toeristisch rondje te rijden. Tijdens die ronde kwam het voertuig waarschijnlijk in de berm terecht, waarna het over de kop sloeg.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen