Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuktuk slaat over de kop, drie Venlonaren gewond

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 12:03

Drie Venlonaren zijn gewond geraakt toen hun tuktuk over de kop sloeg.

Het ongeluk gebeurde afgelopen zaterdag in Twente, in het dorp Vasse. Eén van de slachtoffers ligt volgens Omroep Venlo nog in het ziekenhuis, de andere twee werden ter plekke geholpen.

De mannen van 43, 43 en 46 jaar oud hadden de vooral uit Azië bekende driewieler gehuurd bij een bedrijf in Ootmarsum om een toeristisch rondje te rijden. Tijdens die ronde kwam het voertuig waarschijnlijk in de berm terecht, waarna het over de kop sloeg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen