Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinomheining sneuvelt bij aanrijding tussen twee auto's

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 22:00

Door een verkeersongeval dinsdagavond in Neeritter kunnen de bewoners van een pand aan de Driessenstraat op zoek naar een nieuwe tuinomheining.

Bij de aanrijding, waarbij twee voertuigen betrokken waren, liepen de inzittenden geen noemenswaardig letsel op, weet WeertdeGekste.

Hoge snelheid
Het ongeval, waarbij de ene auto op hoge snelheid de andere auto van achteren aanreed, gebeurde rond 19:30 uur. Één van de inzittenden is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bezweken
Door de botsing werd één van de voertuigen in de tuinomheining gelanceerd, waarop de afrastering bezweek. Daarnaast kwamen er door de harde impact de nodige brokstukken op het wegdek terecht.

Foto: Weertdegekste.nl
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen