Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinomheining sneuvelt bij aanrijding tussen twee auto's

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 22:00

Door een verkeersongeval dinsdagavond in Neeritter kunnen de bewoners van een pand aan de Driessenstraat op zoek naar een nieuwe tuinomheining.

Bij de aanrijding, waarbij twee voertuigen betrokken waren, liepen de inzittenden geen noemenswaardig letsel op, weet WeertdeGekste.

Hoge snelheid
Het ongeval, waarbij de ene auto op hoge snelheid de andere auto van achteren aanreed, gebeurde rond 19:30 uur. Één van de inzittenden is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bezweken
Door de botsing werd één van de voertuigen in de tuinomheining gelanceerd, waarop de afrastering bezweek. Daarnaast kwamen er door de harde impact de nodige brokstukken op het wegdek terecht.

Foto: Weertdegekste.nl
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen