Brunssums tuingraf alsnog legaal, ook tweede plek voorzien

De gemeente Brunssum wil het tuingraf van de overleden Suusanna Windels alsnog legaliseren.

Wapens en munitie gevonden op terrein Brunssum

De politie heeft vuurwapens en munitie gevonden op een terrein van een houtbedrijf in Brunssum. De eigenaar van het terrein, de man met het omstreden tuingraf, is verdachte in de zaak.

Deze Limburgers overleden in 2016

Ook dit jaar ontvielen ons in Limburg weer veel mensen, bekend en onbekend. Dit zijn de meest spraakmakende doden van 2016.

Brunssumer vraagt ook vergunning voor eigen tuingraf

Brunssumer Frenk Windels heeft bij de gemeente ook een vergunning aangevraagd voor zijn eigen graf in de achtertuin.

Overleden vrouw hoeft niet weg uit tuingraf Brunssum

De overleden vrouw van Frenk Windels mag begraven blijven liggen in de achtertuin. De gemeenteraad van Brunssum heeft dat donderdagavond besloten.

Brunssum stelt besluit over veelbesproken tuingraf uit

Het blijft nog bijna een maand onzeker of de overleden vrouw van Frenk Windels in hun tuin begraven mag blijven.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten