Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuincentrum Venlo nu al in kerstsferen

Geplaatst opdonderdag 23 september 2021 - 7:00

Winkeliers springen steeds eerder in op de feestdagen in december. Diverse winkels hebben de start van de herfst aangegrepen om de kerstartikelen alvast uit te stallen. Zo ook Tuincentrum Leurs in Venlo.

Voor sommige bezoekers is het even wennen. "Ik kwam voor herfstartikelen, maar krijg al Kerstmis", zegt een bezoeker van Tuincentrum Leurs, waar de kerstafdeling al bijna klaar is. Anderen zijn enthousiast en helpen zelfs vrijwillig mee met opbouwen.

Video L1

Vrijwilligers gezocht
"Toen ik het hoorde heb ik me meteen aangemeld", vertelt Simone Mockel, terwijl ze kerstbomen versiert. Het deert haar niet dat we net de zomervakantie achter de rug hebben. "Kerst is de hemel voor mij, het kan niet snel genoeg gaan."

Ook voor Simone Denessen gaat het om een uit de hand gelopen hobby. Ook thuis heeft ze de kerstversieringen al van de zolder gehaald. Maar tussen duizenden artikelen je werk doen is toch wel het mooiste. "De keuze is zo groot, alles wat je nodig hebt, heb je binnen bereik."

Waarderen
Over een week hoopt het tuincentrum het hele kerstdorp voor de komende maanden af te hebben. Met de hulp dus van vrijwilligers. "We kregen elk jaar verzoeken om te helpen en nu hebben we maar eens gezegd dat mensen mee mogen komen helpen", verklaart Wilfred Janssen namens het tuincentrum, waarbij hij benadrukt dat er geen personeelstekort is. "Maar het is wel ontzettend veel werk. We zijn er echt weken mee bezig. En ja, het is vroeg in het jaar, maar je ziet toch wel aan de klanten dat ze het waarderen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen