Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuincentrum start drive-in vanwege coronacrisis

Geplaatst opzondag 29 maart 2020 - 18:01

Bij een tuincentrum in Venlo is het sinds dit weekend mogelijk om via een drive-in planten te kopen.

Nu klanten vanwege het rondwarende coronavirus huiverig zijn om de winkel in te lopen, heeft Tuincentrum Leurs een plantenafhaalpunt ingericht.

Experiment
Achter het tuincentrum kunnen klanten vanuit de auto planten uitzoeken en afrekenen. "Het is een experiment", vertelt een verkoopster. "Voor mensen die wel het voorjaar in huis willen halen, maar niet de winkel in durven."

Video: L1

Hamburgergigant
De afhaalservice van Leurs doet sterk denken aan de drive-in van de hamburgergigant tegenover het tuincentrum. Twee Duitse mannen vinden het idee een prima oplossing. "Zo kunnen we toch plantjes uitzoeken. Corona of niet, de lente wacht niet", zegt een van hen.

Betalen kan alleen met pin. Met veger en blik wordt de betaalmachine overhandigd.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen