Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuincentrum start drive-in vanwege coronacrisis

Geplaatst opzondag 29 maart 2020 - 18:01

Bij een tuincentrum in Venlo is het sinds dit weekend mogelijk om via een drive-in planten te kopen.

Nu klanten vanwege het rondwarende coronavirus huiverig zijn om de winkel in te lopen, heeft Tuincentrum Leurs een plantenafhaalpunt ingericht.

Experiment
Achter het tuincentrum kunnen klanten vanuit de auto planten uitzoeken en afrekenen. "Het is een experiment", vertelt een verkoopster. "Voor mensen die wel het voorjaar in huis willen halen, maar niet de winkel in durven."

Video: L1

Hamburgergigant
De afhaalservice van Leurs doet sterk denken aan de drive-in van de hamburgergigant tegenover het tuincentrum. Twee Duitse mannen vinden het idee een prima oplossing. "Zo kunnen we toch plantjes uitzoeken. Corona of niet, de lente wacht niet", zegt een van hen.

Betalen kan alleen met pin. Met veger en blik wordt de betaalmachine overhandigd.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen