De schappen bij tuincentrum Leurs worden gevuld met kerstartikelen (22 sept 2021)

Tuincentrum Venlo nu al in kerstsferen

Winkeliers springen steeds eerder in op de feestdagen in december. Diverse winkels hebben de start van de herfst aangegrepen om de kerstartikelen alvast uit te stallen. Zo ook Tuincentrum Leurs in Venlo.

bijSTOX 2 (3 feb 2020)
Bloemen weggooien laatste optie tuincentra

Onverkochte planten en bloemen worden bij tuincentra nu en masse op de composthoop gegooid.

BijSTOX Venlo
BijSTOX Venlo dicht, tuinmeubelgigant neemt stokje over

Tuincentrum bijSTOX in Venlo sluit definitief de deuren. Tuinmeubelgigant Kees Smit Tuinmeubelen neemt de vestiging over.

Primera
Regels winkels zorgen voor verwarring op eerste dag lockdown

MKB-Limburg stelt dat er meer duidelijkheid voor Limburgse ondernemers moet komen over de nieuwste beperkingen die het kabinet heeft opgelegd om het coronavirus verder in te dammen.

Koor zingt tussen de bloemen in Gronsveld
Video: Koor zingt letterlijk achter de geraniums

Zangkoor Odeon uit Gronsveld heeft een bijzondere locatie gevonden voor hun repetities. Sinds een paar weken zingen ze in een tuincentrum. Letterlijk 'tussen de geraniums'.

varken hangbuikzwijn Tuincentrum Schmitz Vlodrop (27 jul 2020)
Video: dieren tuincentrum Vlodrop al eerder belaagd

Het is niet de eerste keer dat kwaadwillenden het op de dieren bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop hebben gemunt. Zondagavond werd daar een varken neergestoken.

drive in tuincentrum  leurs venlo (29 mrt 2020)
Tuincentrum start drive-in vanwege coronacrisis

Bij een tuincentrum in Venlo is het sinds dit weekend mogelijk om via een drive-in planten te kopen.

Gemeente sluit bedrijf van Sittardse 'drugsbaas'

De gemeente Sittard-Geleen heeft Diego's Tuincentrum in Geleen gesloten, op basis van de Opiumwet. Het tuincentrum is van Mario van den B. (50), de Sittardse hoofdverdachte in een grootschalig drugsonderzoek.

Voormalig growshop-eigenaar gearresteerd bij drugsactie

De 50-jarige Mario van den B. uit Sittard is dinsdagmorgen opgepakt tijdens de grootschalige drugsactie van de politie. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een groot drugsnetwerk.

Kerst valt vroeg in Venlo: kerstshow in tuincentrum geopend

Op een zonnige septemberdag waarop het kwik de 20 graden nog aanraakt, is het in Venlo al kerst.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten