Koor zingt tussen de bloemen in Gronsveld

Video: Koor zingt letterlijk achter de geraniums

Zangkoor Odeon uit Gronsveld heeft een bijzondere locatie gevonden voor hun repetities. Sinds een paar weken zingen ze in een tuincentrum. Letterlijk 'tussen de geraniums'.

varken hangbuikzwijn Tuincentrum Schmitz Vlodrop (27 jul 2020)
Video: dieren tuincentrum Vlodrop al eerder belaagd

Het is niet de eerste keer dat kwaadwillenden het op de dieren bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop hebben gemunt. Zondagavond werd daar een varken neergestoken.

drive in tuincentrum  leurs venlo (29 mrt 2020)
Tuincentrum start drive-in vanwege coronacrisis

Bij een tuincentrum in Venlo is het sinds dit weekend mogelijk om via een drive-in planten te kopen.

Gemeente sluit bedrijf van Sittardse 'drugsbaas'

De gemeente Sittard-Geleen heeft Diego's Tuincentrum in Geleen gesloten, op basis van de Opiumwet. Het tuincentrum is van Mario van den B. (50), de Sittardse hoofdverdachte in een grootschalig drugsonderzoek.

Voormalig growshop-eigenaar gearresteerd bij drugsactie

De 50-jarige Mario van den B. uit Sittard is dinsdagmorgen opgepakt tijdens de grootschalige drugsactie van de politie. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een groot drugsnetwerk.

Kerst valt vroeg in Venlo: kerstshow in tuincentrum geopend

Op een zonnige septemberdag waarop het kwik de 20 graden nog aanraakt, is het in Venlo al kerst.

Auto knalt tegen boom bij tuincentrum door nat wegdek

In Weert is woensdagmorgen nog een bestuurder de macht over het stuur verloren. De auto kwam tegen een boom bij een tuincentrum tot stilstand.

Tuincentrum voor rechter om verkoop carnavalskleding

Tuincentrum Leurs in Venlo krijgt voorlopig geen sancties opgelegd voor de verkoop van carnavalsartikelen. De gemeente legt geen dwangsom op, omdat de rechtbank zich 23 januari over de kwestie zal buigen.

Ravage bij bouwmarkt en tuincentrum in Landgraaf

Door het noodweer is donderdagavond een groot deel van tuincentrum en bouwmarkt Van Cranenbroek in Landgraaf ingestort.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten