tbc vaccin stock (2 sep 2020)

Onderzoek naar werking van tbc-vaccin bij coronavirus

UMC+ Maastricht en Zuyderland willen met twintig andere hospitalen in Nederland onderzoeken of het bestaande vaccin tegen tuberculose bescherming biedt tegen een corona-infectie bij kwetsbare ouderen.

Zuyd Hogeschool Maastricht Brusselseweg
Zuyd-student met tuberculose besmette niemand

Een student van Zuyd Hogeschool Maastricht die in november besmet raakte met open tuberculose heeft geen andere mensen besmet.

Tuberculose dokter ziekenhuis ziekte
Tuberculose bij Zuyd-student: 'Geen besmettingsgevaar'

Bij een student van de opleiding International Business van Zuyd Hogeschool in Maastricht is open tuberculose (tbc) vastgesteld.

Geen nieuwe tbc-gevallen bij bedrijf in Venlo

Er zijn geen nieuwe gevallen van tuberculose bij Seacon Logistics in Venlo, meldt de GGD Limburg- Noord na onderzoek.

Tbc-onderzoek bij bedrijf in Venlo

De GGD Noord-Limburg doet onderzoek naar mogelijke tuberculosebesmettingen bij Seacon Logistics in Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten