Westa op koers in eerste divisie

De tafeltennissers van Westa hebben het sleutelduel om de derde plaats in de eerste divisie gewonnen. In eigen huis in Wessem werd het team van SKF uit Veenendaal met 6-4 verslagen.

Tafeltennissers Westa delen punten met Veenendaal

De tafeltennissers van Westa hebben in Veenendaal de punten gedeeld.

Verlies en winst voor Limburgse tafeltennissers

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa hebben hun competitiewedstrijd in de eredivisie tegen de Salamanders verloren.

Tafeltennissers Westa blijven in de eredivisie

De tafeltennissers van Westa blijven in de eredivisie. Het team uit Wessem won in eigen huis ook de tweede wedstrijd van de play downs en versloeg Klimaatgroep Stars met 3-1.

Tafeltennis: Westa verliest eerste halve finale play-offs

De mannen van Wijzenbeek/Westa hebben de eerste wedstrijd in de play-offs om de landstitel verloren. Enjoy&Deploy Taverzo uit Zoetermeer was een maatje te groot: 3-0.

Heerlen wint tafeltennisderby van Wessem

De dames van TTV Heerlen hebben de derby tegen Westa uit Wessem met 4-2 gewonnen.

Tafeltennissers Westa uit Wessem kampioen eredivisie B

De tafeltennissers van Wijzenbeek Westa zijn kampioen geworden in de eredivisie B. Zij versloegen in Oegstgeest hun naaste belager Pecos.

TTV Westa kent slecht weekend

Zowel de heren als de dames van TTV Westa uit Wessem hebben zaterdag hun wedstrijd in de najaarscompetitie verloren.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda