Edit - Demi Schuurs stock (1 nov 2019)

Demi Schuurs naar halve finale in Ostrava

Demi Schuurs heeft de halve finale van het WTA-toernooi in Ostrava bereikt.

milan vader
Mountainbiker Vader pakt podiumplek in World Cup

Voor de eerste keer in zijn loopbaan heeft Milan Vader een plek op het podium behaald tijdens een MTB-wereldbekerwedstrijd. In Nove Mesto eindigde hij als derde.

Tsjechische politie tsjechië
Voortvluchtige Tsjech loopt tegen de lamp in Weert

Een Tsjech met nog tien maanden celtegoed in zijn geboorteland, is dankzij een opstootje in Weert tegen de lamp gelopen.

Illegale wapens in Limburg: 'Hebben het laten gebeuren'

De politie wist afgelopen jaar zo'n 400 illegale vuurwapens in beslag te nemen in onze provincie. Privé-detective John Vullers schrikt niet van die cijfers. "Ik denk dat we het met zijn allen een beetje hebben laten gebeuren."

Honderden illegale wapens onderschept in Limburg

De politie heeft afgelopen jaar zo'n 400 illegale vuurwapens in beslag genomen in Limburg. Vaker dan voorheen wordt er bij schietpartijen ook gebruik gemaakt van zware automatische wapens, afkomstig uit oude militaire depots en fabrieken uit Oost-Europa.

TTV Heerlen vervolgt strijd om ETTU-Cup in Tsjechië

De tafeltennissters van Lybrae Heerlen moeten voor de tweede ronde van de ETTU-Cup naar Muravsky Krumlova in het uiterste oosten van Tsjechië.

Verlies voor Oranje handbalmannen onder 20 op EK

De Oranje handbalmannen onder 20 hebben op de Europese kampioenschappen voor B-landen in Montenegro verloren. Tsjechië versloeg het Nederlandse team met 27-24.

Tsjechische skatewedstrijd prooi voor Jacobs

Candy Jacobs (26) uit Tegelen heeft de Mystic Sk8 Cup gewonnen.

Tsjechen naar Weert voor lokale aanpak psychische problemen

Eind maart komt opnieuw een delegatie uit Tsjechië naar Weert om te kijken naar de lokale aanpak van zorg voor mensen met psychische problemen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten