Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucks botsen in file op elkaar na autobrand: A73 dicht

Geplaatst opmaandag 14 september 2020 - 13:30

In een file op de A73 bij Grubbenvorst zijn maandagmiddag twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde in de staart van de file die was ontstaan na een autobrand.

Bij het ongeval, dat rond 13:15 uur gebeurde, kwam een vrachtwagenchauffeur bekneld te zitten in zijn cabine.

Traumahelikopter
Een vrachtwagen botste tegen de achterzijde van een voorganger. Brokstukken lagen over de snelweg verspreid. Volgens een woordvoerder van de politie zat de chauffeur bekneld in zijn cabine en was hij wel aanspreekbaar. De brandweer heeft hem uit zijn benarde positie bevrijd.

Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen om medische assistentie te bieden. Die landde vlak naast de snelweg.

Video: Track '88

Autobrand
Op de snelweg richting Nijmegen stond een file vanwege een autobrand. Een auto had rond 12:45 uur tijdens het rijden vlam gevat. De vier inzittenden van de Duitse auto wisten het brandende voertuig op tijd stil te zetten en uit te stappen. Zij raakten niet gewond. De brand ontstond vermoedelijk onder de motorkap.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen