Honderd trucks rijden toeterend door Zuid-Limburg

Zo'n honderd trucks trekken zaterdag sinds het middaguur vanaf het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade luid toeterend door Zuid-Limburg.

Schimmer ongeval vrachtwagen (27 juni 2015)
Slachtoffers botsing Schimmert waren deelnemers Truck Run

De slachtoffers van de botsing tussen twee vrachtwagens in Schimmert, waren deelnemers van de Truck Run. Een moeder en kind raakten daarbij lichtgewond.

De week in beeld: Mooi weer, brandend hooi en een granaat

Een explosief op het politiebureau. Een brandende vrachtwagen met hooi. Een grote ramp in Venlo. De hulpdiensten hadden het er maar druk mee, deze week.

Truckrun Horst doet vijftien dorpen aan

In Horst aan de Maas en omgeving is deze zondag voor de 16e keer de Truckrun van start gegaan.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto