Overslaan en naar de inhoud gaan

'Trucker rijdt in op supermarktpersoneel Sittard'

Geplaatst opdonderdag 3 januari 2019 - 22:17

Een vrachtwagenchauffeur is in de week tussen Kerst en de jaarwisseling ingereden op medewerkers van een supermarkt in Sittard.

De Telegraaf heeft beelden van het incident geplaatst.

Limbrichterveld
Volgens de krant moest de vrachtwagenchauffeur vorige week spullen bezorgen bij een apotheek in winkelcentrum Limbrichterveld. Bij het parkeren ramde hij met zijn vrachtwagen verschillende rolcontainers bij ingang van het magazijn aan de Dempseystraat. Medewerkers van de supermarkt spreken de vrachtwagenchauffeur daarop aan, waarna die weer lijkt te vertrekken.

Vol in de achteruit
Maar in plaats van weg te rijden, zet de chauffeur de vrachtwagen in zijn achteruit en rijdt hij opnieuw in op de rolcontainers èn een medewerker. Die laatste kwam volgens De Telegraaf met de schrik vrij. De eigenaar van de supermarkt heeft aangifte gedaan, meldt de krant.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen