Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker ramt spoorbrug en gaat ervandoor

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 22:55

De politie in de Westelijke Mijnstreek is op zoek naar een vrachtwagen die in Sittard een spoorbrug heeft geramd en daarna is doorgereden zonder de schade af te handelen.

Het gaat waarschijnlijk om een truck met oplegger, een dieplader, waarop een freesmachine heeft gestaan, mogelijk van het merk 'Alblasserdam'. De aanrijding vond rond 17:00 uur plaats op de Dr. Nolenslaan en de spoorbrug bij de Oude Rijksweg-Noord.

Gevaarlijk
De spoorbrug liep daarbij forse schade op. Volgens de politie hing door de klap zelfs een stalen balk los naar beneden, die weer schade heeft veroorzaakt aan andere vrachtwagens die onder de brug door reden.

Lees ook: Truck rijdt tegen viaduct: treinverkeer gestremd

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen