Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker onwel: passant schiet te hulp en klimt in cabine

Geplaatst opzondag 11 april 2021 - 10:34

Een toevallige passant heeft zondagochtend in Voerendaal voorkomen dat een vrachtwagen een woning in reed.

Hij zag hoe een vrachtwagenchauffeur rond 9:30 uur op de Hogeweg onwel was geworden, waarna het gevaarte begon te rijden.

Heldendaad
De man sprong uit zijn auto en klom in de cabine van de truck. Uiteindelijk kon hij de vrachtwagen in een voortuin van een woning tot stilstand brengen. De politie schrijft op Facebook van een heldendaad.

De vrachtwagenchauffeur is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook: Opluchting truckongeluk: 'Anders keuken binnengereden'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen