Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker onwel: passant schiet te hulp en klimt in cabine

Geplaatst opzondag 11 april 2021 - 10:34

Een toevallige passant heeft zondagochtend in Voerendaal voorkomen dat een vrachtwagen een woning in reed.

Hij zag hoe een vrachtwagenchauffeur rond 9:30 uur op de Hogeweg onwel was geworden, waarna het gevaarte begon te rijden.

Heldendaad
De man sprong uit zijn auto en klom in de cabine van de truck. Uiteindelijk kon hij de vrachtwagen in een voortuin van een woning tot stilstand brengen. De politie schrijft op Facebook van een heldendaad.

De vrachtwagenchauffeur is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook: Opluchting truckongeluk: 'Anders keuken binnengereden'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen