Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker gewond na botsing tegen spoortunnel

Geplaatst opzaterdag 1 juli 2017 - 20:46

In Venlo is zaterdagavond een vrachtwagenchauffeur gewond geraakt.

De trucker reed met zijn wagen onder een te laag tunneltje op de Professor Gelissensingel

Gewond
De chauffeur heeft zich mogelijk vergist in de hoogte van de tunnel. Door de klap heeft hij hoofdletsel opgelopen. Zijn vrachtwagen is total loss.

Geen treinen
In verband met de beschadigingen aan het spoorviaduct rijden er momenteel geen treinen tussen Blerick en Venlo. De verwachting is dat dit tot 23:00 uur gaat duren. Tot die tijd worden bussen ingezet.

Portaal
Eerder deze week was het ook al raak bij het tunneltje. Dinsdag reed een trucker tegen het portaal dat hier staat om bestuurders te waarschuwen voor twee lage tunnels.

Maatregelen
Omdat het tunneltje aan de Professor Gelissensingel wel vaker voor problemen zorgt, heeft de gemeente maatregelen genomen.

Lees ook: Venlo gaat duidelijk waarschuwen bij laag tunneltje

Foto: Fer Traugott
Foto: Track '88
Foto: Rene op de Laak

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

bestelwagen, venlo, ongeval,
Grote bestelwagen ramt tunnel in Venlo
Weer busje vast in tunnel Professor Gelissensingel Venlo
venlo, ongeval, botsing, a67, venlo
Auto knalt achterop vrachtwagen bij Venlo
Automobilist gewond na botsing met truck
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen