Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker die geholpen heeft bij arrestatie in zonnetje gezet

Geplaatst opmaandag 24 juni 2019 - 16:26

De politie heeft de behulpzame trucker, die een politiepatrouille een handje heeft geholpen bij een arrestatie in Cadier en Keer, in het zonnetje gezet.

Op Instagram staat een foto van de man, die ondanks zijn heldendaad anoniem in beeld wordt gebracht.

Behulpzaam
De man hielp de politie nadat een duo een 89-jarige vrouw in Cadier en Keer had overvallen. Het roversduo sloeg vorige week donderdag toe. Na de overval ging het tweetal er richting Eckelrade vandoor. Dankzij tips van de behulpzame trucker konden agenten de jongens later in de kraag vatten.

Lees ook: Vrouw bij woning beroofd door jonge overvallers

Zoektocht
De politie is vervolgens een zoektocht gestart naar de 'topper', zoals de chauffeur op Instagram wordt genoemd. Maandagmiddag zijn agenten bij de man langs geweest om hem in het zonnetje te zetten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen