Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker botst op wegafzetting A76: weg tijdje dicht

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 9:34

De A76 richting Geleen was woensdagochtend een tijdje helemaal dicht. Dat kwam door een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Simpelveld.

Door het negeren van verkeersmaatregelen is een trucker daar rond 8:50 uur tegen een botsabsorber gereden. Dat is een voertuig dat bij wegafzettingen wordt gebruikt om botsingen op te vangen.

Snelweg dicht
De A76 was dicht tussen Simpelveld en Knooppunt Kunderberg. De linkerrijstrook was rond 10:00 uur weer open. Een bergingsvoertuig sleepte de vrachtwagen weg. Verkeer werd tot die tijd omgeleid via de N281. De weg werd rond 11:30 uur weer vrijgegeven.

Een weginspecteur meldt dat er geen sprake is van ernstig letsel.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen