Overslaan en naar de inhoud gaan

Trucker botst op wegafzetting A76: weg tijdje dicht

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 9:34

De A76 richting Geleen was woensdagochtend een tijdje helemaal dicht. Dat kwam door een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Simpelveld.

Door het negeren van verkeersmaatregelen is een trucker daar rond 8:50 uur tegen een botsabsorber gereden. Dat is een voertuig dat bij wegafzettingen wordt gebruikt om botsingen op te vangen.

Snelweg dicht
De A76 was dicht tussen Simpelveld en Knooppunt Kunderberg. De linkerrijstrook was rond 10:00 uur weer open. Een bergingsvoertuig sleepte de vrachtwagen weg. Verkeer werd tot die tijd omgeleid via de N281. De weg werd rond 11:30 uur weer vrijgegeven.

Een weginspecteur meldt dat er geen sprake is van ernstig letsel.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen