Overslaan en naar de inhoud gaan

Truck ramt spoorbrug Venlo: chauffeur gevlucht

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 16:45

Een vrachtwagenchauffeur is weggereden nadat hij donderdagmiddag met zijn truck een spoorbrug in Venlo heeft geramd.

Dat schrijft Omroep Venlo.

Te hoog
De vrachtwagen kon wel onder de brug aan de Roermondsepoort door, maar de graafmachine achterop de truck was te hoog. De chauffeur zou volgens de lokale omroep na de knal zijn voertuig achteruit hebben gezet en weg zijn gereden richting Blerick.

Paniek
De politie laat weten dat de chauffeur in paniek was geraakt en terug was gereden. "We hebben de chauffeur uiteindelijk getroffen bij het bedrijf waar vrachtwagen van is. Daar hebben we alles kunnen afhandelen", laat een woordvoerder van de politie weten.

Door de botsing was een kabel aan de brug gebroken. Verder lag het fietspad bezaaid met glasscherven van de autoruiten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen