Overslaan en naar de inhoud gaan

Truck botst op wegversmalling: snelweg enige tijd dicht

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 8:30

Een vrachtwagen is donderdagochtend vroeg tegen de wegversmalling op de A77 bij Gennep gebotst.

De truck raakte door de botsing zwaar beschadigd. De snelweg was vanwege de berging van het gevaarte enige tijd dicht tussen Boxmeer en de Duitse grens. Bij het ongeval raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

Rijstrook dicht
Op de A77 zijn de rijstroken richting Duitsland al maanden dicht vanwege problemen aan de Maasbrug. Op de tegengestelde rijbanen is voor onbepaalde tijd een rijstrook voor het verkeer richting Duitsland ingericht.

De vrachtwagen botste op één van de geleiders die het verkeer naar de andere rijstrook moet begeleiden. Of de mist bij dit ongeval een rol heeft gespeeld, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen