Overslaan en naar de inhoud gaan

Truck botst op wegversmalling: snelweg enige tijd dicht

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 8:30

Een vrachtwagen is donderdagochtend vroeg tegen de wegversmalling op de A77 bij Gennep gebotst.

De truck raakte door de botsing zwaar beschadigd. De snelweg was vanwege de berging van het gevaarte enige tijd dicht tussen Boxmeer en de Duitse grens. Bij het ongeval raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

Rijstrook dicht
Op de A77 zijn de rijstroken richting Duitsland al maanden dicht vanwege problemen aan de Maasbrug. Op de tegengestelde rijbanen is voor onbepaalde tijd een rijstrook voor het verkeer richting Duitsland ingericht.

De vrachtwagen botste op één van de geleiders die het verkeer naar de andere rijstrook moet begeleiden. Of de mist bij dit ongeval een rol heeft gespeeld, is niet bekend.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen