Overslaan en naar de inhoud gaan

Truck botst op wegversmalling: snelweg enige tijd dicht

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 8:30

Een vrachtwagen is donderdagochtend vroeg tegen de wegversmalling op de A77 bij Gennep gebotst.

De truck raakte door de botsing zwaar beschadigd. De snelweg was vanwege de berging van het gevaarte enige tijd dicht tussen Boxmeer en de Duitse grens. Bij het ongeval raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

Rijstrook dicht
Op de A77 zijn de rijstroken richting Duitsland al maanden dicht vanwege problemen aan de Maasbrug. Op de tegengestelde rijbanen is voor onbepaalde tijd een rijstrook voor het verkeer richting Duitsland ingericht.

De vrachtwagen botste op één van de geleiders die het verkeer naar de andere rijstrook moet begeleiden. Of de mist bij dit ongeval een rol heeft gespeeld, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen