Overslaan en naar de inhoud gaan

Truck belandt in bosjes na aanrijding met auto in Sittard

Geplaatst opmaandag 13 september 2021 - 14:13

Een vrachtwagen en Mini Cooper zijn op maandagmiddag in Sittard met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval vond rond 13:30 uur plaats op de Hasseltsebaan.

Verkeerde weghelft
Door een nog onbekende oorzaak is de personenauto op de weghelft van de vrachtwagen terecht gekomen. Daardoor zijn de twee voertuigen op elkaar geklapt. De Mini is flink beschadigd geraakt. De truck is na de aanrijding in de bosjes langs de weg tot stilstand gekomen.

Er zaten geen gevaarlijke stoffen op de oplegger van de vrachtauto.

Ambulance
Zowel de chauffeur van de vrachtwagen als de bestuurder van de auto raakte gewond. Bij het ongeluk zou ook een hond betrokken zijn. De autobestuurder is met de ambulance afgevoerd. Volgens de politie zijn de verwondingen niet levensbedreigend.

De vrachtwagenchauffeur maakt het naar omstandigheden goed.

Weg dicht
De weg was een tijd afgesloten voor technisch onderzoek.

Ongeval Sittard met blur (13 sept 2021)
Foto: Orange Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen