Overslaan en naar de inhoud gaan

Truck belandt in bosjes na aanrijding met auto in Sittard

Geplaatst opmaandag 13 september 2021 - 14:13

Een vrachtwagen en Mini Cooper zijn op maandagmiddag in Sittard met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval vond rond 13:30 uur plaats op de Hasseltsebaan.

Verkeerde weghelft
Door een nog onbekende oorzaak is de personenauto op de weghelft van de vrachtwagen terecht gekomen. Daardoor zijn de twee voertuigen op elkaar geklapt. De Mini is flink beschadigd geraakt. De truck is na de aanrijding in de bosjes langs de weg tot stilstand gekomen.

Er zaten geen gevaarlijke stoffen op de oplegger van de vrachtauto.

Ambulance
Zowel de chauffeur van de vrachtwagen als de bestuurder van de auto raakte gewond. Bij het ongeluk zou ook een hond betrokken zijn. De autobestuurder is met de ambulance afgevoerd. Volgens de politie zijn de verwondingen niet levensbedreigend.

De vrachtwagenchauffeur maakt het naar omstandigheden goed.

Weg dicht
De weg was een tijd afgesloten voor technisch onderzoek.

Ongeval Sittard met blur (13 sept 2021)
Foto: Orange Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen